Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi'nin organizasyonu olan Büyük Ankara & Moskova Sirki gösterisi 7 Aralık 2012 Cuma günü Ankara Aski Spor Salonunda gerçekleşti.
Melih Gökçek'in de katıldığı sirk büyük ilgi gördü. Gösteriler Gazi Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Süleyman Büyükberber,
Rektör Yardımcısı, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Beypazarı Teknik Bilimler Müdüresi olan Prof. Dr. Şule Çivitçi ve diğer rektör yardımcılarının, gösteriye emeği geçenlere ödüllerini vermesiyle başladı.  3 gün boyunca Gazi üniversitesinin bütün fakülteleri ve yüksekokullarının katıldığı

gösteride, akrobatik gösteriler, palyaçoların gösterileri, büyük ilgi çeken  ilizyon gösterileri, köpeklerin, kaplanların ve ve atların gösterileri beğeniyle izlendi. Gösteri sonunda Türk bayrağını dalgalandıran Moskova sirki, izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.