Beypazarı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bölgenin En Prestijli Uluslararası Mücevher Fuarı İstanbul Jewelry Show’a katıldı Gazi Üniversitesi Beypazarı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 21-24 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenen 36. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Birbirinden değerli takıların sergilendiği, yeni tasarımların tanıtıldığı fuar göz kamaştırdı.

Türkiye açısından büyük önem taşıyan ve sektörün nabzını tutan fuara katılan Beypazarı Meslek Yüksekokulu yenilikçi ve göz kamaştırıcı takı ve tasarımlarının bulunduğu standı ile yerini aldı. 29 ülkeden 1000’in üzerinde yerli-yabancı firma ve marka ile 27 bin ziyaretçinin katıldığı fuarda Beypazarı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun standı büyük ilgi gördü.

Geniş ürün yelpazesinin tanıtıldığı fuara her yıl düzenli olarak katılan Yüksekokul, fuara katılarak, firma yetkilileri ile yapılacak görüşmeler neticesinde öğrencilere staj ve iş imkânı sağlayabilmeyi, öğrencilerin sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, fikir edinebilmesini amaçlıyor. Fuara Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. M. Fatih Özdemir görevli olarak katılırken, yüksekokulun standında ve temsilinde Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencilerinden Ümran Kaya, Gülşah Apaydın, Serkan Eser ve Mesut Aygün görev aldı. Fuarın 3.gününde ise üniversitemize ait otobüsle Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Öğr. Gör. Fadim Akca ve Öğr. Gör. Gülhan Güldür gözetiminde fuara iştirak ettiler.